gototopgototop


fresh menu right
HPD Tomislav Cernik

35. Cernički krmokolj PDF Ispis E-mail
Autor Dijana Betlach Sokić   
26. listopada 2019.

Krmokolj_2019.jpgPosljednja subota u listopadu, već 35. godinu zaredom, rezervirana je za tradicionalnu gastro manifestaciju „Cernički krmokolj“ kada službeno u Slavoniji, a i šire, počinje sezona svinjokolje.

U organizaciji HPD „Tomislav“, društvu poznatom po dobrom i slasnom zalogaju, veselici i pjesmi, pripreme za krmokolj započele su u četvrtak, 24. listopada u prostorijama „Slavina doma“. Vrijedna i nadasve vesela i raspjevana ekipa Tomislavaca pripremali su slavonske specijalitete koji će se između ostalog naći na bogatom stolu subotnje zabavne večeri.

Više...
 
Cernik u Primoštenu 2019. PDF Ispis E-mail
Autor Dijana Betlach Sokić   
25. kolovoza 2019.

Primosten 2019Da članovi HPD –a „Tomislav“ ne gaje samo ljubav prema glazbi, pjesmi i plesu, nego i ljubav prema čovjeku i prijateljstvu dokazali su to proteklog vikenda kada su zajedno sa KUU „Cernik“, od 22. do 25. kolovoza 2019., gostovali kod dugogodišnjih prijatelja iz Primoštena.

Zahvaljujući domaćinu, ravnatelju OŠ Primošten gosp. Nedjeljku Marinov i župniku don Jurici Petković, trodnevni boravak u Primoštenu bio je ispunjen pjesmom, plesom, tamburicom i ugodnim druženjem, na način kako to samo Slavonci znaju.

Više...
 
HPD "Tomislav" na 24. VRO "Oluja" PDF Ispis E-mail
Autor Dijana Betlach Sokić   
05. kolovoza 2019.

VRO Oluja 2019.HPD „Tomislav“ Cernik proteklog je ponedjeljka, 5. kolovoza 2019. svojim kratkim, ali svečanim nastupom uveličala svečanost obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja i 24. VRO „Oluja“ na izletištu Strmac, a u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 121. brigade – pukovnije Nova Gradiška i pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja i općine Cernik s načelnikom Vitomirom Žakićem.

Više...
 
Vrtna zabava 2019. PDF Ispis E-mail
Autor Dijana Betlach Sokić   
15. lipnja 2019.

Vrtna zabava 2019.Hrvatsko pjevačko društvo „Tomislav“ , u subotu 15. lipnja 2019., održalo je tradicionalnu glazbeno – gastronomsku manifestaciju, 12. po redu Vrtnu zabavu.

U dvorištu Slavin doma i ove se godine okupio veliki broj Cerničana i ostalih posjetitelja koji su mogli uživati u cjelovečernjem glazbenom programu i bogatoj gastro ponudi.

Više...
 
Proljetni koncert HPD-a "Tomislav" 2019. PDF Ispis E-mail
Autor Dijana Betlach Sokić   
04. svibnja 2019.

Proljetni koncert 2019.HPD „Tomislav“ u subotu, 4. svibnja 2019. održalo je svoj 13. po redu tradicionalni Proljetni koncert u prostorijama Hrvatskog doma u Cerniku.

Svojim vjernim gostima, prijateljima i mještanima Cernika,  HPD „Tomislav“ i ove je godine priredio iznimno bogat program instrumentalnih, vokalnih i vokalno – instrumentalnih skladbi.

Više...
 
« Početak«1234567»Kraj »

Stranica 1 od 7

Zbirka plakata

  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata

Pregled članaka

Monografija

Povodom 100. godina Društva
Facebook grupa HPD "Tomislav"Copyright © Hrvatsko pjevačko društvo "Tomislav" Cernik