gototopgototop


fresh menu right
HPD Tomislav Cernik

Vrtna zabava 2019. PDF Ispis E-mail
Autor Dijana Betlach Sokić   
15. lipnja 2019.

Vrtna zabava 2019.Hrvatsko pjevačko društvo „Tomislav“ , u subotu 15. lipnja 2019., održalo je tradicionalnu glazbeno – gastronomsku manifestaciju, 12. po redu Vrtnu zabavu.

U dvorištu Slavin doma i ove se godine okupio veliki broj Cerničana i ostalih posjetitelja koji su mogli uživati u cjelovečernjem glazbenom programu i bogatoj gastro ponudi.

Više...
 
Vrtna zabava 2014. PDF Ispis E-mail
Autor Ivanka Herceg / ngbuntovnici.hr   
06. srpnja 2014.

I ove godine u dvorištu "Slavin doma" u Cerniku okupio se veliki broj prijatelja ovoga Društva na još jednom glazbeno-gastronomsko-turističkom događaju o organizaciji onih koji to već godinama najbolje rade.

Program su za brojne goste izveli polaznici Škole tambure, Juniorski tamburaški orkestar i Veliki tamburaški orkestar HPD-a "Tomislav" želeći pokazati, prije svega, ono što su naučila djeca i koliko su napredovala. Djevojčice Lea Ostojić, Ines Josipović, potom Ivana Živković, a posebno Karmen Szabo, imale su zapažen vokalni nastup uz mlađe tamburaše i nagrađene su velikim pljeskom.

Više...
 
Vrtna zabava 2013. PDF Ispis E-mail
Autor Katarina Piljić   
14. srpnja 2013.

U subotu 6. srpnja 2013. godine u dvorištu "Slavin doma" održana je, sada već možemo reći tradicionalna, vrtna zabava HPD "Tomislav" Cernik. Iako je cijeli dan izgledalo kao da će padati kiša ipak je odlučeno da se zabava održi u dvorištu, a ne negdje u zatvorenom prostoru.

Glazbeni program je počeo oko 19 sati nastupom Škole tambure HPD "Tomislav" Cernik. Kao vokalni solisti nastupili su Srećko Kapetanić i Ivana Živković. Program je nastavljen nastupom tamburaškog orkestra i vokalnih solista Gorana Vincetića, Zlatka Galika, Klare Buturac i Brune Buturca. Nastupom škole tambure i tamburaškog orkestra dirigirao je njihov dirigent Marijan Paurić.

Više...
 
Vrtna zabava 2012. PDF Ispis E-mail
Autor Zorica Lalić (novagra.hr)   
16. studenog 2012.

Vrtna zabava u dvorištu Slavin-doma 23. lipnja 2012. Zlatni zraci lipanjskog sunca na zalazu obasjali su dvorište "Slavin doma" u Cerniku ispunjeno poklonicima slavonske glazbe i dakako ponosnim roditeljima IV. generacije Škole tambure.
Na Vrtnoj zabavi održanoj 23. lipnja 2012. predstavio se, uz spomenutu Školu tambure, veliki Tamburaški orkestar i solisti Zlatko Galik, Goran Vincetić, Dario Lucić zatim Marin Galik te Bruno Buturac i mlada dama na kraju Karla Buturac.

Više...
 


Zbirka plakata

  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata

Pregled članaka

Monografija

Povodom 100. godina Društva
Facebook grupa HPD "Tomislav"Copyright © Hrvatsko pjevačko društvo "Tomislav" Cernik