gototopgototop


fresh menu right
HPD Tomislav Cernik

Gostovanje u Davoru PDF Ispis E-mail
Autor Katarina Piljić   
09. svibnja 2013.

U nedjelju, 5. svibnja 2013. godine u Davoru je održan drugi susret zborova pod nazivom "Nek' ti pisma dušu liči" u organizaciji HPD "Urbata". Osim domaćina nastupili su: HPD "Graničar", Veliki crkveni zbor župe sv. Ilije iz Orubice i naš Mješoviti pjevački zbor.

Pozdravnu riječ uputila je predsjednica  HPD "Urbata" Ljiljana Olić i zahvalila sudionicima na raznovrsnom i zanimljivom programu i svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji ovogodišnjeg susreta.

Više...
 
Gostovanje u Pitomači PDF Ispis E-mail
Autor Katarina Piljić   
16. prosinca 2012.

Nastup HPD "Tomislav" u Pitomači 15.12.2012. U subotu, 15.12.2012. u 18 sati, HPD "Tomislav" gostovalo je, na poziv HPGD "Sloga", na "Božićnom koncertu" u Pitomači.

Koncert se održao u župnoj crkvi svetog Vida, a nastupili su: mješoviti pjevački zbor i tamburaški orkestar HPGD "Sloga" iz Pitomače, Limena glazba iz Pitomače, HPD "Graničar" iz Nove Gradiške, mješoviti pjevački zbor i tamburaški orkestar HPD "Tomislav" iz Cernika i duet Lana i Helena Živko.

Više...
 
Na smotri zborova u Županji PDF Ispis E-mail
Autor Veronika Terzić   
26. studenog 2012.

HPD "Tomislav" na smotri zborova u Županji 18. studenog 2012. U nedjelju 15. studenog 2012., u Pastoralno-kulturnom središtu bl. Alojzija Stepinca u Županji, održana je smotra zborova, na kojoj su, osim domaćina mješovitog pjevačkog zbora KUU "Kristal-Sladorana" nastupali HPD "Graničar" iz Nove Gradiške, gradski pjevački zbor "Lipik" iz Lipika i HPD "Tomislav" iz Cernika.

Pozdravnu riječ i poruku da se Vukovar ne smije i neće zaboraviti uputila je Anica Baturina,  predsjednica KUU-a "Kristal-Sladorana", koja se i osvrnula i na događaj oslobođenja generala Gotovine i Markača na što je publika reagirala glasnim pljeskom.

Više...
 
Gostovanje HPD-a "Tomislav" u Đurđenovcu PDF Ispis E-mail
Autor fra Josip Grubišić   
29. listopada 2012.

Đurđenovac 9. rujna 2012. Đurđenovac je nastao kao radničko naselje oko tvornice tanina na mjestu koje je zauzimala šuma toga imena. Sam centar Đurđenovca činile su tada radničke barake i elitno naselje koje i danas zovemo "Taninska četvrt".

Tijekom vremena nestala je tvornica tanina, a zamijenio ju je DIK (Drvno industrijski kombinat) koji je prehranjivao oko 3000 obitelji.

Više...
 
Koncert u Zlataru PDF Ispis E-mail
Autor Sanja Jakopić   
20. listopada 2012.

HPD "Tomislav" ispred crkve Uznesenja BDM u Zlataru 30.9.2012. U nedjelju, 30.rujna 2012., u sklopu manifestacije Dani kajkavske riječi, župni zbor Uznesenja BDM Zlatar ugostio je HPD "Tomislav" iz Cernika.

43. dani kajkavske riječi i ove su godine ponudili bogat i raznolik program, no centralni događaj za župu svakako je bio zadnji dan manifestacije kada je Hrvatsko pjevačko društvo "Tomislav" iz Cernika pjesmom i tamburom uveličalo svečano misno slavlje u župnoj crkvi Uznesenja BDM.

Više...
 
« Početak«1234»Kraj »

Stranica 3 od 4

Zbirka plakata

  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata

Pregled članaka

Monografija

Povodom 100. godina Društva
Facebook grupa HPD "Tomislav"Copyright © Hrvatsko pjevačko društvo "Tomislav" Cernik