gototopgototop


fresh menu right
HPD Tomislav Cernik

Izvještajna skupština HPD "Tomislav" PDF Ispis E-mail
Autor HPD "Tomislav"   
13. veljače 2014.

U subotu 8. velječe 2014. u Slavin domu održana je redovita Izvještajna skupština HPD "Tomislav" Cernik.

Skupštini su nazočili članovi, simpatizeri i prijatelji HPD "Tomislav" te gosti, gvardijan i župnik p. Ante Perković, ravnateljica OŠ "Matija Gubec" Cernik gđa. Reza Benković, tajnik DVD Cernik g. Alojzije Aga, predstavnik Udruge umirovljenika g. Franjo Jelinić, dopredsjednik Općinskog vijeća g. Željko Đurić, predstavnici HPD "Urbata" predsjednica gđa Ljiljana Olić i dirigentica gđa Marijana Jurčević te predstavnici Akademskog zbora Veterinarskog fakulteta "Ab ovo" iz Zagreba Kristina i Srećko Matković.

Prisutne je pozdravio predsjednik HPD "Tomislav" Đuro Vuk.

Izabrano je radno predsjedništvo u sastavu: Dragutin Janković, Mirjana Rosić, Karlo Szabo i zapisničar Vjekoslava Sporiš. Prema dnevnom redu podnesena su izviješća: Upravnog i Umjetničkog odbora, blagajnika, Nadzornog i Stegovnog odbora. Izvješća su podnijeli: Vjekoslava Sporiš, Katarina Piljić, Vilko Đurić, Dragutin Janković i Vlado Sokić.

U nastavku skupštine Marijan Paurić je u ime Umjetničkog odbora iznio prijedlog Plana rada, a blagajnik Vilko Đurić prijedlog Plana prihoda i rashoda za 2014. godinu.

Izvješća i planovi su jednoglasno prihvaćeni. Skupštinu je zaključio predsjednik Đuro Vuk istaknuvši da je godina iza nas bila vrlo uspješna. Od ove godine ponovo započinje s radom i Juniorski tamburaški orkestar kojeg će voditi Dalibor Timarac, profesor tambura u glazbenim školama u Novskoj i Slavonskom Brodu.

Nakon završenog službenog djela Skupštine uslijedilo je ugodno druženje na zadovoljstvo svih prisutnih.

Foto: Petar Piljić

 
Povezani članci :

» Godišnja skupština 2015.

U subotu 7. veljače 2015. u Slavin domu održana je redovita izborna skupština HPD "Tomislav" Cernik. Skupštini su nazočili sadašnji i bivši članovi i prijatelji HPD "Tomislav" te gosti: gvardijan i župnik p. Josip Vukoja, načelnik općine...

» Godišnja skupština 2013.

8. veljače 2013. godine u prostorijama Slavin doma održana je redovita godišnja skupština HPD "Tomislav" koju je otvorio i pozdravio sve nazočne goste i članove predsjednik društva Đuro Vuk. Pročitana su izvješća tajnika, blagajnika,...

Zbirka plakata

  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata

Pregled članaka

Monografija

Povodom 100. godina Društva
Facebook grupa HPD "Tomislav"Copyright © Hrvatsko pjevačko društvo "Tomislav" Cernik