gototopgototop


fresh menu right
HPD Tomislav Cernik

Vrtna zabava 2013. PDF Ispis E-mail
Autor Katarina Piljić   
14. srpnja 2013.

U subotu 6. srpnja 2013. godine u dvorištu "Slavin doma" održana je, sada već možemo reći tradicionalna, vrtna zabava HPD "Tomislav" Cernik. Iako je cijeli dan izgledalo kao da će padati kiša ipak je odlučeno da se zabava održi u dvorištu, a ne negdje u zatvorenom prostoru.

Glazbeni program je počeo oko 19 sati nastupom Škole tambure HPD "Tomislav" Cernik. Kao vokalni solisti nastupili su Srećko Kapetanić i Ivana Živković. Program je nastavljen nastupom tamburaškog orkestra i vokalnih solista Gorana Vincetića, Zlatka Galika, Klare Buturac i Brune Buturca. Nastupom škole tambure i tamburaškog orkestra dirigirao je njihov dirigent Marijan Paurić.

Nakon nastupa škole tambure i tamburaškog orkestra uslijedio je zabavni program i večera. Goste je najprije uspješno zabavljao tamburaški sastav "Žute dunje" iz Cernika. Program koji su izveli bio je vrlo kvalitetan, raznovrstan i od publike dobro prihvaćen. Poslije "Žutih dunja" nastupio je tamburaški sastav "Ledina" iz Cernika koji već godinama uspješno uveseljava goste na vrtnim i drugim zabavama HPD "Tomislav" Cernik.

Foto: Mislav Sokić / Petar Piljić

Zabavu nije prekinuo niti jak pljusak, nego je samo preseljena u prostorije "Slavin doma" gdje se nastavila do kasnih noćnih sati (oko tri ujutro).

Vrijedni članovi i prijatelji HPD "Tomislav" (nećemo spominjati imena da ne bismo koga izostavili) priredili su ukusnu hranu: janjetinu s ražnja, kotlovinu i čobanac. Za desert su služene palačinke raznih filova i kava. Naravno, bilo je tu i vina, bijeloga i crnoga, rakije, piva i raznih sokova. Svima koji su na bilo koji način pomogli organizacju ove vrtne zabave, pogotovo donatorima, zahvaljujemo. Zahvaljujemo i nečlanovima koji su pomogli "brzo" preseljenje s dvorišta u prostorije društva.

 
Povezani članci :

» Vrtna zabava 2014.

I ove godine u dvorištu "Slavin doma" u Cerniku okupio se veliki broj prijatelja ovoga Društva na još jednom glazbeno-gastronomsko-turističkom događaju o organizaciji onih koji to već godinama najbolje rade.Program su za brojne goste izveli...

» Vrtna zabava 2012.

Zlatni zraci lipanjskog sunca na zalazu obasjali su dvorište "Slavin doma" u Cerniku ispunjeno poklonicima slavonske glazbe i dakako ponosnim roditeljima IV. generacije Škole tambure.Na Vrtnoj zabavi održanoj 23. lipnja 2012. predstavio se, uz...

Zbirka plakata

  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata

Pregled članaka

Monografija

Povodom 100. godina Društva
Facebook grupa HPD "Tomislav"Copyright © Hrvatsko pjevačko društvo "Tomislav" Cernik