gototopgototop


fresh menu right
HPD Tomislav Cernik

Na Smotri zborova u Lipiku PDF Ispis E-mail
Autor HPD "Tomislav"   
20. listopada 2015.

17. listopada 2015. godine u crkvi Sv. Franje Asiškog u Lipiku Gradski pjevački zbor "Lipik" organizirao je 11. smotru pjevačkih zborova Lipik 2015.

Na smotri su sudjelovali:
GPZ "Lipik" iz Lipika, dirigentica Jadranka Radonić Sirovica,
po prvi putu u Lipiku HPD "Urbata" iz Davora, dirigentica Marijana Jurčević,
HPD "Graničar" iz Nove Gradiške, dirigentica Julijana Žirovčić
HPD "Tomislav" iz Cernika, dirigentica Katarina Piljić,
KUU "Kristal-Sladorana" iz Županje, dirigentica Suzana Juzbašić.

 

Više...
 
Smotra zborova 2015. PDF Ispis E-mail
Autor Katarina Piljić   
10. listopada 2015.

3. listopada 2015. HPD "Tomislav" obilježio je 110. obljetnicu postojanja i rada kroz Smotru zborova i orkestara koja se odvijala u sportsko dvorani osnove škole "Matija Gubec" Cernik. Dobrodošlicu posjetiteljima i gostima uputio je predsjednik HPD "Tomislav" Đuro Vuk, a smotru je otvorio župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić.

Pri su nastupili domaćini: Škola tambure (dirigent: Marijan Paurić), Juniorski tamburaški orkestar (dirigent: Dalibor Timarac), Mješoviti pjevački zbor (dirigentica: Katarina Piljić) i Veliki tamburaški orkestar (dirigent: Marijan Paurić), a zatim dragi gosti : TO Glazbene škole Požega (dirigent: Dominik Škrabal), GPZ "Lipik" iz Lipika (dirigentica: Jadranka Radonić Sirovica), HPD "Urbata" iz Davora (dirigentica: Marijana Jurčević), HGPD "Sloga" iz Pitomače (dirigentica: Ružica Glogović), HPD "Graničar" iz Nove Gradiške (dirigentica: Julijana Žirovčić), HPD "Davor" iz Slavonskog Broda" (dirigent: Karlo Đurić) i PZ KUD-a "Kristal-Sladorana" iz Županje (dirigentica: Suzana Juzbašić).

Više...
 
Zapažen nastup u crkvi sv. Franje u Zagrebu PDF Ispis E-mail
Autor HPD "Tomislav"   
29. rujna 2015.

U nedjelju 17. rujna 2015. a u okviru obilježavanja 110. godišnjice svog osnutka i rada HPD "Tomislav" održalo je vrlo uspješni i  zapaženi nastup u crkvi sv. Franje na Kaptolu u Zagrebu. Nastupili su Mješoviti pjevački zbor, pod ravnjanjem prof. Katarine Piljić, i Veliki tamburaški orkestar, pod ravnanjem prof. Marijana Paurića, i to pojedinačno i zajedno. Prvi i glavni dio bilo je praćenje glazbom večernje nedjeljne sv. mise, za koju priliku je crkva bila ispunjena redovitim i prigodnim posjetiteljima.

Više...
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 3 od 19

Zbirka plakata

  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata

Pregled članaka

Monografija

Povodom 100. godina Društva
Facebook grupa HPD "Tomislav"Copyright © Hrvatsko pjevačko društvo "Tomislav" Cernik