gototopgototop


fresh menu right
HPD Tomislav Cernik

Vrtna zabava 2013. PDF Ispis E-mail
Autor Katarina Piljić   
14. srpnja 2013.

U subotu 6. srpnja 2013. godine u dvorištu "Slavin doma" održana je, sada već možemo reći tradicionalna, vrtna zabava HPD "Tomislav" Cernik. Iako je cijeli dan izgledalo kao da će padati kiša ipak je odlučeno da se zabava održi u dvorištu, a ne negdje u zatvorenom prostoru.

Glazbeni program je počeo oko 19 sati nastupom Škole tambure HPD "Tomislav" Cernik. Kao vokalni solisti nastupili su Srećko Kapetanić i Ivana Živković. Program je nastavljen nastupom tamburaškog orkestra i vokalnih solista Gorana Vincetića, Zlatka Galika, Klare Buturac i Brune Buturca. Nastupom škole tambure i tamburaškog orkestra dirigirao je njihov dirigent Marijan Paurić.

Više...
 
Gostovanje u Vrbovcu PDF Ispis E-mail
Autor Katarina Piljić   
18. lipnja 2013.

Nastup HPD "Tomislav" u Vrbovcu 15. lipnja 2013. 15. lipnja 2013. godine MPZ i TO HPD "Tomislav" bili su gosti HKUD "Petar Zrinski"u Vrbovcu u okviru obilježavanja Dana grada Vrbovca, Dana župe sv. Vida, Dana Osnovne škole Vrbovec i Dana obrtnika. HPD "Tomislav" nastupio je u dva bloka.

U 16,00 sati, u prvom bloku, MPZ HPD "Tomislav"- dirigent Katarina Piljić, nastupio je u dvorani Pučkog otvorenog učilišta uz MPZ HKUD-a "Petar Zrinski"- dirigent Mirela Mihajlović, TO HKUD-a "Petar Zrinski" - dirigent Toni Zdunić, žensku klapu "Lera", mušku klapu "Zrinski". Pozdravnu riječ dobrodošlice je uputila gđa Suzana Trninić, a kratke informacije o radu našeg društva je pročitala Ana Sporiš.

Više...
 
Nastup orkestra u Požegi PDF Ispis E-mail
Autor Katarina Piljić   
13. lipnja 2013.

Nastup Tamburaškog orkestra HPD "Tomislav" u Požegi 12. lipnja 2013. U srijedu 12. lipnja 2013. godine, u požeškom Gradskom kazalištu, održan je godišnji koncert Tamburaškog orkestra Glazbene škole Požega.

Koncert je započeo Mali tamburaški orkestar Glazbene škole Požega. Orkestar je osnovan 2011./2012. školske godine i čine ga učenici 3., 4., 5. i 6. razreda osnovne glazbene škole te učenici pripremnih razreda. Orkestar broji 17 članova, a do sada je nastupao na Božićnim koncertima, te na koncertima povodom dana škole. Dirigent je prof. Dominik Škrabal.

Više...
 
« Početak«111213141516171819»Kraj »

Stranica 12 od 19

Zbirka plakata

  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata

Pregled članaka

Monografija

Povodom 100. godina Društva
Facebook grupa HPD "Tomislav"Copyright © Hrvatsko pjevačko društvo "Tomislav" Cernik