gototopgototop


fresh menu right
HPD Tomislav Cernik

Susret pjesme i prijatelja 2014. PDF Ispis E-mail
Autor Katarina Piljić   
20. svibnja 2014.

U subotu, 17. svibnja 2014. godine u Domu kulture  u Novoj Gradiški održana je 19. po redu tradicionalna Županijska smotra zborova u organizaciji HPD "Graničar". Sve izvođače i publiku pozdravio je novoizabrani predsjednik HPD "Graničar" g. Ivan Koren. Nazočne je pozdravio i gradonačelnik Nove Gradiške g. Željko Bigović i istakao značaj HPD "Graničar" i ove smotre za kulturu u Novoj Gradiški. Na Smotri su sudjelovali domaćini HPD "Graničar", Gradski zbor "Lipik" iz Lipika, HPD "Urbatar" iz Davora, HPD "Tomislav" iz Cernika, HPGD "Sloga" iz Pitomače i HPD "Davor" iz Slavonskog Broda.

Više...
 
Smotra pjevačkih zborova u Davoru PDF Ispis E-mail
Autor Petar Piljić   
15. svibnja 2014.

U subotu, 10. svibnja 2014. u Društvenom domu u Davoru pjevački zbor i tamburašku orkestar HPD "Tomislav" nastupili su na trećem po redu Susretu pjevačkih zborova pod nazivom "Nek ti pisma dušu liči". Uz domaćine HPD "Urbata" nastupili su: Crkveni zbor iz Orubice, Dječji zbor iz Davora i HPD "Graničar" iz Nove Gradiške.  Pozdravnu riječ publici i izvođačima uputila je gđa. Ljiljana Olić i na kraju izrazila nadu da će se druženja ovih društava nastaviti i u budućnosti. Poslije koncerta uslijedilo je druženje uz bogatu i raznovrsnu večeru, pjesmu i ples. Ovim putem upućujemo domaćinima pohvale i zahvalnost na uloženom trudu i srdačnoj dobrodošlici.

Više...
 
Renomirani zborovi na Proljetnom koncertu PDF Ispis E-mail
Autor Sanja Bukvić / radiong.hr   
28. travnja 2014.

Članovi Hrvatskog pjevačkog društva "Tomislav", društva s tradicijom dugom 109 godina održali su 27. travnja svoj tradicionalni "Proljetni koncert" kako bi prezentirali sve ono što su radili u proteklom razdoblju. Cernik je oduvijek poznat kao rasadište duhovnih vrijednosti, a upravo ove duhovne vrijednosti i ljepote od davnina se njeguju u ovom društvu.

Svoj su rad posjetiteljima prezentirali članovi juniorskog orkestra pod dirigentskom palicom prof. Gorana Timarca, veliki tamburaški orkestar na čelu s prof. Marijanom Paurićem i mješoviti pjevački zbor pod vodstvom Katarine Piljić.

Više...
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 9 od 19

Zbirka plakata

  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata

Pregled članaka

Monografija

Povodom 100. godina Društva
Facebook grupa HPD "Tomislav"Copyright © Hrvatsko pjevačko društvo "Tomislav" Cernik