gototopgototop


fresh menu right
HPD Tomislav Cernik

Vrtna zabava 2014. PDF Ispis E-mail
Autor Ivanka Herceg / ngbuntovnici.hr   
06. srpnja 2014.

I ove godine u dvorištu "Slavin doma" u Cerniku okupio se veliki broj prijatelja ovoga Društva na još jednom glazbeno-gastronomsko-turističkom događaju o organizaciji onih koji to već godinama najbolje rade.

Program su za brojne goste izveli polaznici Škole tambure, Juniorski tamburaški orkestar i Veliki tamburaški orkestar HPD-a "Tomislav" želeći pokazati, prije svega, ono što su naučila djeca i koliko su napredovala. Djevojčice Lea Ostojić, Ines Josipović, potom Ivana Živković, a posebno Karmen Szabo, imale su zapažen vokalni nastup uz mlađe tamburaše i nagrađene su velikim pljeskom.

Više...
 
HPD "Tomislav" na smotri franjevačkih zborova PDF Ispis E-mail
Autor fra Ante Perković   
01. lipnja 2014.

Na devetoj smotri franjevčkih zborova 31. svibnja 2014. u Vukovaru sudjelovao je i Mješoviti zbor HPD "Tomislav" iz Cernika. Kako je zbor vezan uz franjevački samostan, što pojedinačno kao vjernici, što u sudjelovanju u Bogoslužju kao zbor, rado su prihvaćeni u ovoj velikoj smotri od 26 zborova.

U dobro izvedenoj skladbi Bože Antolića "Zemlja zadrhta" značajno su i pridonijeli uspješnosti cijele smotre. Posebni je bio doživljaj kad su svi zborovi pjevali dijelove mise i ostale pjesme. Velika vukovarska crkva je zvonila molitvom i pjesmom.

Više...
 
Susret pjesme i prijatelja 2014. PDF Ispis E-mail
Autor Katarina Piljić   
20. svibnja 2014.

U subotu, 17. svibnja 2014. godine u Domu kulture  u Novoj Gradiški održana je 19. po redu tradicionalna Županijska smotra zborova u organizaciji HPD "Graničar". Sve izvođače i publiku pozdravio je novoizabrani predsjednik HPD "Graničar" g. Ivan Koren. Nazočne je pozdravio i gradonačelnik Nove Gradiške g. Željko Bigović i istakao značaj HPD "Graničar" i ove smotre za kulturu u Novoj Gradiški. Na Smotri su sudjelovali domaćini HPD "Graničar", Gradski zbor "Lipik" iz Lipika, HPD "Urbatar" iz Davora, HPD "Tomislav" iz Cernika, HPGD "Sloga" iz Pitomače i HPD "Davor" iz Slavonskog Broda.

Više...
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 8 od 18

Zbirka plakata

  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata

Pregled članaka

Monografija

Povodom 100. godina Društva
Facebook grupa HPD "Tomislav"Copyright © Hrvatsko pjevačko društvo "Tomislav" Cernik